Referenties

Een aantal vakgenoten heeft na lezing van het boek zijn of haar mening kort en krachtig op papier gezet. We leggen ze graag bij deze even aan je voor:

“De werkwijze van Caro kan helpen om de vaak onzichtbare belangen van omwonenden en belanghebbenden boven water te krijgen. Dat is ontzettend waardevolle input voor het stedenbouwkundige ontwerp”

Mark Huisman - Stedenbouwkundige bij SVP Architectuur en Stedenbouw

“Betere steden en dorpen ontstaan vanuit de kracht van het bestaande, maar het realiseren van plannen in bestaande buurten is een lastig proces. Dit boek biedt ons waardevolle handvaten voor het ontwikkelen van die plekken. “

Jannie Vinke - Founding Partner Ana Architecten


“Draagvlak vanuit de omgeving is voor maatschappelijke organisaties als de onze heel belangrijk. Dit boek van Caro helpt ons om op goede manier invulling te geven aan participatie bij de herontwikkeling van zorglocaties.”

Mariken Govaert - Directeur Vastgoed bij zorgorganisatie Altrecht


“Dit boek is een echte aanwinst, het is zowel praktisch en inzichtelijk. Elke ontwikkelaar die werkt in binnenstedelijke locaties zou dit moeten lezen”

Hans van der Zant - senior projectontwikkelaar bij Heijmans, ontwikkelaar van het prijs-winnende Spaarndammerhart in Amsterdam


“Zonder hart van en voor de buurt geen succesvolle gebiedsontwikkeling, nieuwbouw of herinrichting van de openbare ruimte.”

Dirk de Jager - voorzitter Dagelijks bestuur Stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost

Terug naar boven